nieuws

Bouwstart Utrechts woningproject Synchroon en SPF

Projectontwikkeling

Bouwstart Utrechts woningproject Synchroon en SPF
project Synchroon en SPF in Utrecht Zuilen

Synchroon en SPF Beheer beginnen met de bouw van 31 appartementen, 26 eengezinswoningen en drie starterswoningen aan de Vecht in Utrecht.

Dat bericht Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings, in een persbericht. De woningen zijn ontworpen door Levs architecten en zijn onderdeel van de herontwikkeling van de Vechtlocatie.  Alle woningen zijn bestemd voor de verhuur. Kwakkenbos zal de woningen realiseren. Levs architecten heeft ook het stedenbouwkundig plan voor het Springerpark, het ontwerp van het nabij gelegen Bouwmeester en het ontwerp van de Parklocatie verzorgd.

Dit project vormt de overgang van de wijk Zuilen naar het Springerpark en sluit hiermee naadloos aan op de omgeving. Met dit gebouw wordt de herontwikkeling van het gebied afgerond. De bouw van het project start in september 2017 en naar verwachting worden begin 2019 de eerste woningen al opgeleverd. Namens SPF Beheer trad Saund Asset Services op als technisch procesmanager.

Reageer op dit artikel