nieuws

BAM verduurzaamt woningen ASR

Projectontwikkeling

BAM verduurzaamt woningen ASR
Appartementen aan Lamerislaan in Utrecht-Tuindorp

BAM Wonen start de verduurzaming van 216 appartementen in Utrecht van het ASR Dutch Core Residential Fund.

Het gaat om drie woontorens aan de Lamérislaan in Utrecht-Tuindorp met elk twaalf woonlagen die dateren uit 1970. De maatregelen die ASR Vastgoed Vermogensbeheer laat toepassen, brengen de appartementen naar label A. Zo wordt HR++ beglazing en gevel- en dakisolatie aangebracht. De appartementen gaan van collectieve naar individuele cv- en ventilatiesystemen. Op de daken van de torens komen zonnepanelen.

BAM Wonen start in september 2017 met de werkzaamheden. De woontorens vergen elk tien weken bouwtijd. BAM Wonen verwacht het project in het voorjaar van 2018 op te leveren. ASR Dutch Core Residential Fund en BAM Wonen hebben al vijf andere projecten verduurzaamd, zowel rijwoningen als appartementen.

Reageer op dit artikel