nieuws

500 parkeerplaatsen in Bay House Rotterdam

Projectontwikkeling

500 parkeerplaatsen in Bay House Rotterdam
Bay House, Rijnhaven, Rotterdam

Frame Vastgoed en Q-Park hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten over de realisatie, exploitatie en het beheer van meer dan 500 parkeerplaatsen in het nieuw te bouwen high-end ‘Bay House’-complex.

Dit gebouw verrijst aan de Rijnhavenkade op Katendrecht en omvat, naast de parkeergarage en appartementen, een vijfsterrenhotel, een Jumbo Foodmarket en een exclusief horeca- en winkelaanbod.

‘Q-Park biedt het hoogwaardige kwaliteitsniveau, dat bij het concept van Bay House Concierge Residential Living hoort’, voegt Lizzy van Houwelingen, manager marketing & communicatie, van Frame Vastgoed toe. De appartementen kosten tussen de 450.000 euro en meer dan een miljoen euro en bieden een spectaculair uitzicht. ‘Het wordt duurzaam wonen met een ongekend hoog en internationaal service- en veiligheidsniveau. Zo worden de woningen bijvoorbeeld privé ontsloten via een conciërgelobby.’

Op 1 oktober 2017 jaar zullen de bouwwerkzaamheden aan de voormalige European China Center Rotterdam-locatie worden hervat om in fasen tot 2020 Bay House op te leveren. De opening van de verschillende delen van de parkeergarage loopt hiermee synchroon. In de eerste fase zal het om zo’n 500 parkeerplaatsen voor bezoekers en bewoners gaan.

 

Reageer op dit artikel