nieuws

Stemmen voor Amsterdamse nieuwbouwprijs 2017

Projectontwikkeling

Stemmen voor Amsterdamse nieuwbouwprijs 2017
Woonzorgcomplex De Makroon van M.J. de Nijs Projectontwikkeling is een van de 92 genomineerde opgeleverde projecten.

Amsterdammers kunnen nog tot 9 augustus stemmen op hun favoriete nieuwbouwproject. De publieksprijs voor nieuwbouw in Amsterdam wordt na de zomer bekendgemaakt.

Dat laat gemeente Amsterdam weten. De prijs wordt in 2017 voor de tiende keer georganiseerd. Alle woningbouwprojecten die tussen augustus 2015 en augustus 2016 in Amsterdam zijn opgeleverd, maken kans op de Amsterdamse nieuwbouwprijs. ‘Je kunt jouw favoriete project ‘liken’ op Facebook en zo helpen aan een nominatie voor de finale. De tien projecten met de meeste vind-ik-leuks worden genomineerd’, aldus de stad.

AT5 maakt dan mooie videoreportages van de finalisten, zodat u weloverwogen uw keuze kunt maken. Meer dan negentig projecten die tussen augustus 2015 en augustus 2016 in de stad zijn opgeleverd, doen mee. Ook professionals kunnen hun stem uitbrengen via amsterdamwoont.nl/nieuwbouwprijs. Vorig jaar kreeg Villa Mokum de meeste stemmen. Het complex voor studenten en starters in het Amstelkwartier is een project van AM en ontworpen door architect Marcel Kampman.

Reageer op dit artikel