nieuws

MoederscheimMoonen Architects wint aanbesteding sportpark

Projectontwikkeling

MoederscheimMoonen Architects heeft samen met Van Kessel Sport en Cultuurtechniek de aanbesteding gewonnen voor sportpark Harga in Schiedam.

MoederscheimMoonen Architects wint aanbesteding sportpark

Op het sportpark zullen twee multifunctionele verenigingsgebouwen van elk 1.350 m2 worden gevestigd en een nieuw terrein met diverse sportvelden worden aangelegd. Het sportpark is onderdeel van een grotere gebiedsontwikkeling, waarbij park Harga een duurzame, gevarieerde en levensloopbestendige woonwijk wordt.

In de huidige situatie zijn op het sportpark reeds twee voetbalverenigingen gevestigd; SVV en HBSS. Deze voetbalverenigingen krijgen op het nieuwe sportpark een gezamenlijk gebouw. De omnivereniging Hermes-DVS (voetbal, cricket, squash en rugby) wordt op het park ondergebracht in een multifunctioneel gebouw. In dit gebouw krijgt ook een gezondheidscentrum onderdak.

Inmiddels is gestart met de eerste gebruikersoverleggen en is het ontwerpteam druk bezig om het ontwerp verder uit te werken naar de wensen van de toekomstige gebruikers en de gemeente. De oplevering staat gepland voor eind 2018.

Reageer op dit artikel