nieuws

Frame Vastgoed switcht van The View naar Bay House

Projectontwikkeling

Frame Vastgoed switcht van The View naar Bay House
Bay House, Rijnhaven, Rotterdam

De Brielse ontwikkelaar Frame Vastgoed wijzigt zijn plannen voor een plot aan de Rotterdamse Rijnhaven op Katendrecht. In plaats van het eerder aangekondigde The View – 200 koop- en huurappartementen boven winkels en een foodmarket – bouwt het Bay House.

Het high-end appartementencomplex Bay House moet in begin 2020 gereed zijn. De tien woonverdiepingen tellen 100 koopappartementen van verschillende afmeting en een prijs van 450.000 euro tot 1 miljoen euro. Naast een bijzonder uitzicht over de Kop van Zuid en de Nieuwe Maas, krijgen de appartementen een volgens de ontwikkelaar ‘on-Nederlands serviceniveau’.

Het Rijnhaven District – waar Frame Vastgoed de totale ontwikkeling aan de Rijnhavenkade onder schaart – wordt met de komst van Bay House, de vestiging van een gerenommeerd vijfsterrenhotel, de vernieuwde foodmarkt en een exclusief aanbod van nieuwe restaurants en hoogwaardige winkels een nieuwe high-end hotspot in Rotterdam.

Dit project stond eerder bekend als The View. Frame Vastgoed heeft op 22 december 2015 de betreffende grond en de reeds gerealiseerde parkeergarage gekocht.

Frame Vastgoed is een risicodragende binnenstedelijke belegger, ontwikkelaar en serviceorganisatie.

Reageer op dit artikel