nieuws

Schouten ontwikkelt Eilandrijk in RijswijkBuiten

Projectontwikkeling

De gemeente Rijswijk heeft op 26 juni het contract met Schouten ondertekend voor de realisatie van nieuwbouwproject Eilandrijk in RijswijkBuiten.

Schouten ontwikkelt Eilandrijk in RijswijkBuiten
Woningproject-Eilandrijk-Rijswijk

Het project Eilandrijk heeft Schouten verworven vanuit de tender die Rijswijk eind 2016 had uitgeschreven. Schouten heeft de plannen verder uitgewerkt tot het nieuwbouwproject Eilandrijk.  Het project omvat 29 herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen van 166 m2 tot 250 m2. De koopsom van de woningen is vanaf 390.000 euro. Alle woningen worden als nul-op-de-meterhuis gerealiseerd.

De verwachte startbouw is in het eerste kwartaal van 2018. De bouwtijd is zes tot negen maanden. De woningen komen op een van de laatste eilanden van nieuwbouwlocatie Sion. De verkoop is op zaterdag 1 juli. RijswijkBuiten aan de zuidkant van Rijswijk krijgt tot 2023 3.400 woningen in nieuwe wijken Sion en Parkrijk.

Reageer op dit artikel