Partners

Hieronder vind je een overzicht van de partners van Vastgoedmarkt die onder eigen verantwoordelijkheid artikelen, blogs en andere content publiceren.

Altera Vastgoed

Altera Vastgoed biedt institutionele beleggers toegang tot Core vastgoedbeleggingen in de sectoren woningen en winkels. De portefeuilles bestaan uit kwalitatief hoogwaardig en duurzaam vastgoed met stabiele rendementsverwachtingen. Altera heeft € 2,5 miljard onder beheer, maakt geen gebruik van vreemd vermogen en kent een laag kostenniveau.
Altera Vastgoed

Yardi

Yardi is er trots op dat het sinds 1984 een wereldwijde standaard zette voor high-performance investment, asset management en property managment software.
Yardi

Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield is wereldwijd toonaangevend op het gebied van professional services in commercieel vastgoed. Als strategisch adviseur creëert de organisatie duurzame ondernemingswaarde door opdrachtgevers te begeleiden bij het formuleren van de best mogelijke vastgoedbeslissingen en –oplossingen èn verantwoordelijkheid te nemen voor de realisatie ervan.
Cushman & Wakefield