nieuws

ASRE: 22 MRE-studenten afgestudeerd 

Loopbaan

ASRE: 22 MRE-studenten afgestudeerd 
Niet op de foto: Ivo Groenhuizen (Altera Vastgoed).

22 MRE-studenten hebben op 28 november in de Oude Lutherse kerk in Amsterdam hun diploma ontvangen uit handen van Wim van der Post, programmamanager MRE aan de Amsterdam School of Real Estate.

De afgestudeerden van de MRE-lichting 2017-2019 zijn: Fons Beekwilder (ING Bank), Ferdi Blom (ING REF), Jeroen Blom (Provincie Utrecht), Wouter Blom (Edge Technologies), Marjolein de Boer (AM), Gilbert ten Brink (Rijksvastgoedbedrijf), Boris Cammelbeeck (Stibbe), Tessa Flantua (Rijksvastgoedbedrijf), Anthony van Goudoever (Gemeente Amsterdam), Annelien van de Graaf (Ministerie van Buitenlandse Zaken), Maurice van den Heuvel (Gemeente Breda), Sophie Hoogenberg, Yorick Meefout (Stadgenoot), Dennis Pronk (Vestia), Marieke van der Rijt (Belastingdienst), Richard Schaefers (Loyens & Loeff), Doris Slegtenhorst (Wereldhave), Jaap van Velzen (Multi Corporation), Daan Vismans (Cromwell Property Group), Robyn Wissenraet (Colliers International), Kenny Zartarian (a.s.r. real estate) en Leyla Yildirim (PwC).

Effectief leiderschap

Na de opleiding zijn studenten opgeleid om complexe strategische vastgoedvraagstukken aan te pakken en financiële en maatschappelijke waarde toe te voegen aan de ruimtelijke leefomgeving. Naast vastgoedkennis omvat de MRE van de ASRE ook een belangrijke strategische en innovatieve component, waarin ook effectief leiderschap een belangrijk onderdeel is. De opleiding wordt afgesloten met een scriptie. Alle scripties zijn terug te lezen Vastgoedbibliotheek.nl.

Docent van het Jaar

De MRE-studenten kiezen traditioneel uit het docentencorps van de opleiding de Docent van het Jaar. Dit jaar kozen zij Cees Koomen MRE, docent Investeringsanalyse aan de ASRE.

Nieuw in de opleiding

De MRE-opleiding jaargang 2020-2022 start op 8 september 2020 en omvat een aantal nieuwe elementen. Zo is het onderdeel Leadership niet langer verdeeld over verschillende vakken, maar als een zelfstandig vak opgenomen in het curriculum. Het MRE Company Research Project wordt in het vernieuwde programma het sluitstuk van de opleiding. De studenten passen alle opgedane MRE-kennis toe op een strategisch vraagstuk binnen de eigen organisatie en vervatten de resultaten in een op academisch onderzoek gebaseerd advies.

Reageer op dit artikel