nieuws

Versterking bestuur Blue Building Institute

Loopbaan

Versterking bestuur Blue Building Institute

Paul Wessels is per 20 november toegetreden tot het bestuur van Blue Building Institute Europe (BBI) als directeur Research.

In zijn nieuwe rol zal Wessels BBI adviseren bij de ontwikkeling van databases en tools waarmee informatie over gezonde en duurzame gebouwen beter kan worden ontsloten, met als doel de hogere waarde van deze gebouwen beter te onderbouwen.

Wessels beschikt over jarenlange ervaring in de vastgoedsector.

Het bestuur van BBI bestaat verder thans uit Alexandra Jurgens-Boot (algemeen directeur), Ian Davies (directeur Strategie), Dick Vink (technisch directeur), Marcia Schless (marketing en communicatie adviseur) en Ann Marie Aguilar, speciaal adviseur namens het International WELL Building Institute (IWBI).

Reageer op dit artikel