nieuws

Van der Zande in adviesraad Boelens de Gruyter

Loopbaan

Bob van der Zande (66) treedt toe tot de Raad van Advies van de Amsterdamse vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter.

Van der Zande in adviesraad Boelens de Gruyter
Bob van der Zande

Van der Zande volgt Willem Stevens op, die sinds 2010 in de Raad van Advies zat. De Raad van Advies van de vastgoedontwikkelaar bestaat verder nog uit Herberth Samsom, CEO van veilinghuis TB Auctions en medeoprichter van verzekeraar InShared.

Ontwikkelingsbedrijf Amsterdam

Van der Zande is opgeleid als stedenbouwkundige en werkte veertig jaar bij de gemeente Amsterdam, onder meer als woningbouwregisseur en adjunct-directeur van het ontwikkelingsbedrijf. In juni startte hij bij Balthasar & Partners, dat adviseert bij ondernemingsstrategie en -besturing en bij binnenstedelijke transformatie, gebiedsontwikkeling en regionale samenwerking. Daarnaast is hij bestuurslid en trustee van het internationale kennisnetwerk Urban Land Institute.

Reageer op dit artikel