nieuws

Tennet wint verkiezing voor corporate vastgoedbaas

Loopbaan

Tennet wint verkiezing voor corporate vastgoedbaas
Finalisten Vincent ten Thij, Astrid Baars en Ellen Wiewel

Astrid Baars, Facility Manager bij de Nederlands-Duitse  elektriciteitstransporteur Tennet, is op 31 oktober tijdens het jaarevent van eindgebruikersplatform Creme Nederland verkozen tot Corporate Real Estate Manager van het jaar 2019. 

Baas is de eerste vrouwelijke kandidaat die deze prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen. Alle aanwezige Corporate Real Estate Managers dongen mee naar de prijs; uiteindelijk bleven er drie finalisten over. Ook Ellen Wiewel -Programmamanager Nieuwe Huisvesting bij Triodos Bank- en  Vincent ten Thij -Directeur Facility & Real Estate bij Thales- haalden de finale maar uiteindelijk kwam Baars als beste uit de bus. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door Patrick De Gendt, Global Head Corporate Real Estate Management and Facility Services ING Bank

Vereniging van eindgebruikers

CREME Nederland is het onafhankelijke eindgebruikersplatform voor de Corporate Real Estate Manager die betrokken is bij huisvesting/vastgoed op strategisch niveau. De vereniging telt inmiddels ruim 190 leden die in totaal ruim 45 miljoen m2 vastgoed in Nederland vertegenwoordigen als eindgebruiker.

Reageer op dit artikel