nieuws

Patrick Au Yeung manager woningfonds Catella

Loopbaan

Patrick Au Yeung manager woningfonds Catella

Catella Residential Investment Management (CRIM) heeft per 1 oktober Patrick Au Yeung aangesteld als fondsmanager van het Catella European Residential Fund III (CER III).

CER III is  het eerste pan-Europese residentiële fonds dat toegankelijk is voor internationale beleggers. In deze functie zal Au Yeung het fonds samen beheren met Managing Director Xavier Jongen.

Au Yeung werkte voorheen meer dan zeven jaar als Senior Investment & Portfolio Manager International Real Estate bij de vastgoedtak van de Nederlandse verzekeraar Syntrus Achmea. Daarvoor bekleedde hij verschillende functies bij ING Real Estate Investment Management & ING Real Estate Finance van 1998 tot 2011, waaronder Director Investment & Separate Accounts en Vice President Structured Finance. Van 2007 tot 2011 was hij ook lid van de Global Business Advisory Council van Argus Software Solutions in Houston (VS).

Reageer op dit artikel