nieuws

Ed Bouterse benoemd tot Hoofd Workthere Europe

Loopbaan

Ed Bouterse benoemd tot Hoofd Workthere Europe
Ed Bouterse

Workthere, de start-up in flexibele kantoorruimte van Savills, heeft Ed Bouterse tot Head of Workthere Europe benoemd.

Bouterse heeft ruime ervaring in de flexibele kantorenmarkt en trad exact een jaar geleden in dienst als hoofd van Workthere in Nederland. Naast de Nederlandse markt, zal hij zich in zijn nieuwe rol bezighouden met het opzetten en uitbouwen van Workthere in Europa.

Cal Lee, Global Head bij Workthere, licht toe:  ‘Sinds de lancering van Workthere in 2017, is het platform verder geprofessionaliseerd en hebben we wereldwijd negen landen aan het platform toegevoegd, ieder met lokale experts in de flexibele kantorenmarkt. De Europese flexibele kantorenmarkt groeit in een hoog tempo, en is daarom een belangrijke markt voor ons. Dit jaar ligt de groei al 15 procent hoger dan in dezelfde periode van vorig jaar.

Flinke groei

Bouterse voegt toe:  ‘De Europese flexibele kantorenmarkt zal naar verwachting de komende 5 jaar met 25 procent  per jaar groeien. De afgelopen periode hebben we Workthere in Nederland écht op de kaart gezet. Ik sta te popelen om de positie van Workthere in Europa te versterken en  te positioneren als dé adviseur voor bedrijven die zoeken naar flexibele kantoorruimte.’

Workthere opereert wereldwijd en heeft lokale specialisten in negen landen, waaronder de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Singapore, Vietnam, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Nederland.

Reageer op dit artikel