nieuws

Van der Voort vertrekt bij Provast

Loopbaan

Managing partner Arno van der Voort vertrekt aan het eind van het jaar bij ontwikkelaar Provast. 

Van der Voort vertrekt bij Provast
Arno van der Voort. Foto Maaike van Haaster

Van der Voort werkte 22 jaar bij Provast. Van deze periode was hij twintig partner en de laatste tien jaar managing partner.Van der Voort is tevens sinds 2013 lid van het bestuur van Neprom. Zijn tweede en laatste bestuurstermijn bij de brancheorganisatie eindigt aan het einde van dit jaar.

Beatrixkwartier en Markthal

Van der Voort stelt het tijd is voor een ‘nieuwe fase en avonturen’ in zijn leven. ‘Trots en met veel voldoening kijk ik terug op hetgeen wij hebben bereikt in deze periode, van gebiedsontwikkelingen als het Haagse Beatrixkwartier tot prijswinnende iconen als de Rotterdamse Markthal.’

Andere partners

De andere, blijvende partners van Provast zijn Martijn Dirks, Anton Koomen, Boudewijn Hellingman en Hans de Jong.

Reageer op dit artikel