nieuws

Van Ardenne nieuwe cfo bij Redevco

Loopbaan

Manolito van Ardenne wordt cfo bij Redevco.

Van Ardenne nieuwe cfo bij Redevco
Manolito van Ardenne

Redevco maakt de benoeming op Linkedin bekend. Manolito van Ardenne wordt in de directie van Redevco opgenomen als  cfo (chief financial officer).  Hij gaat in deze functie werken op 1 november 2019. Van Ardenne volgt Marcel Eggenkamp die bij Edge Technologies ging werken. Van Ardenne begon zijn carrière bij Redevco in 2006. Hij vervulde veel verschillende rollen bij Redevco, als laatste de functie van  managing director fund management. Omdat deze man in dertien jaar zo opgeklommen is, kun je terecht spreken van eigen kweek.

Redevco is een internationaal investeringsbedrijf in retail vastgoed, met vestigingen in verschillende landen in West-Europa. Het heeft 33 assets  in Nederland onder  management.

Reageer op dit artikel