nieuws

Topfunctie voor Marc Reijnen bij M&G Real Estate

Loopbaan

M&G Real Estate, de vastgoedtak van vermogensbeheerder M&G, heeft Marc Reijnen benoemd tot Head of Investment en Asset Management van continentaal Europa.

Topfunctie voor Marc Reijnen bij M&G Real Estate

De Nederlander krijgt de leiding over alle Europese beleggingsteams en vermogensbeheerders van M&G Real Estate en vult hiermee een nieuwe functie in.

Onder leiding van Reijnen, die in 2016 in Parijs bij M&G begon als hoofd van M&G Real Estate’s Continental European Asset Management, groeide M&G Real Estate op het Europese vasteland naar een team van 23 mensen in zes kantoren, met een beheerd vermogen van 4,6 miljard euro (eind juni 2019).

Reijnen heeft bijna dertig jaar ervaring in Europees vastgoed in verschillende sectoren met onder andere functies in beleggingsbeheer, fondsmanagement en vermogensbeheer. Voordat hij bij M&G begon, was hij Fund Management Director bij vastgoedvermogensbeheerder CBRE Global Investors in Parijs.

‘Door onze vermogensbeheerders- en beleggingsteams nauwer samen te laten werken over heel continentaal Europa, kunnen we beter gebruik maken van onze kennis en bronnen en zo een breder scala aan klanten helpen’, aldus Reijnen. ‘We willen groeien in Europa en zijn van plan om de diversificatie van onze producenten en onze klantenbasis in de regio te vergroten. De markt biedt veel mogelijkheden om verder te investeren. Met ons groeiende team in onze zes kantoren kunnen we ervoor zorgen dat M&G de beste service blijft bieden.’

Reageer op dit artikel