nieuws

Tim Smeets leidt digitale transformatie Wereldhave

Loopbaan

Tim Smeets is bij Wereldhave in dienst getreden als head of Digital Transformation.

Tim Smeets leidt digitale transformatie Wereldhave

Smeets was eerder adviseur bij Cognizant Business Consulting en Atos Consulting en is voorzitter van het platform Shopping Tomorrow. Hij heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de detailhandel in meerdere rollen met een track-record in informatietechnologie en de dienstensector. Smeets zal rapporteren aan ceo Matthijs Storm.

‘Met de nieuwste digitale technologie creëren we data-gestuurde services voor de klantbehoeften nu en in de toekomst’, zegt Storm. Volgens de ceo van Wereldhave moeten die diensten redenen bieden om de winkelcentra te bezoeken. ‘Tim’s kennis, ervaring en track-record op het gebied van digitale transformatie in de detailhandel helpen ons de aantrekkelijkheid van onze centra voor onze huurders en bezoekers te versterken.’

Reageer op dit artikel