nieuws

Norder weg bij corporatiekoepel Aedes

Loopbaan

Marnix Norder vertrekt per 1 januari 2020 als voorzitter van Aedes, de koepel van woningcorporaties. 

Norder weg bij corporatiekoepel Aedes
Marnix Norder Aedes

Norder (1965) stelt zijn werk bij de brancheorganisatie niet langer te kunnen combineren met zijn eigen bedrijf.  Norder is sinds 1 januari 2017 voorzitter van Aedes. Daarnaast is hij sinds 2014 mede-eigenaar van Steenvlinder, een onderneming die werkt aan betaalbaar wonen door particulieren te ondersteunen bij zelfbouw en transformatie van gebouwen. De onderneming is de afgelopen periode gegroeid, waardoor de werkbelasting te veel naar de zin van Norder opliep.

Zoektocht opvolger

Aedes is inmiddels de zoektocht naar een nieuwe voorzitter gestart. Na een selectieprocedure volgt een voordracht aan de leden van Aedes, die de laatste stem hebben.

Reageer op dit artikel