nieuws

Nieuwe functie Nicola Gillen bij Cushman

Loopbaan

Nieuwe functie Nicola Gillen bij Cushman

Internationaal adviseur Cushman & Wakefield heeft Nicola Gillen (46) benoemd tot Head of Total Workplace.

In deze nieuwe functie ligt de focus van Gillen op het samenbrengen en harmoniseren van alle activiteiten op het gebied van werkplekken. De benoeming maakt deel uit van strategie waarbinnen de dienstverlening van de onderneming op de kantorenmarkt volledig wordt geïntegreerd.

Gillen werkt binnen Cushman & Wakefield op EMEA-niveau en richt zich op dienstverlening aan zowel investeerders en gebruikers van kantorenvastgoed.

Gillen is gevestigd in Londen en zal nauw samenwerken met Head of Occupier Business Performance Despina Katsikakis, verantwoordelijk voor de wereldwijde coördinatie van alle Cushman & Wakefield workplace gerelateerde innovatie en diensten voor gebruikers en investeerders.

Reageer op dit artikel