nieuws

Mieke van den Berg weg bij Eigen Haard

Loopbaan

Mieke van den Berg (53), lid van de raad van bestuur van woningcorporatie Eigen Haard, vertrekt bij deze Amsterdamse woningstichting.  

Mieke van den Berg weg bij Eigen Haard
Mieke van den Berg

Van den Berg heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en heeft haar voornemen enige tijd geleden al met de raad van commissarissen en medebestuurder Bert Halm afgestemd. Ze heeft ruim 20 jaar voor Eigen Haard gewerkt, waarvan 11 jaar als lid van de raad van bestuur.

Nieuw lid

Per 1 januari 2020 draagt Van den Berg haar bestuurstaken over aan Halm en zij rondt in januari en februari haar werkzaamheden af. De RvC van Eigen Haard start binnenkort, in goed overleg met de organisatie, de werving en selectie voor een nieuw lid van de Raad van Bestuur.

Reageer op dit artikel