nieuws

Meuwissen nieuwe voorzitter rvc ASRE

Loopbaan

Jaco Meuwissen is benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Hij neemt de plaats in van Johan van der Ende, die na ruim vijf jaar terugtreedt.

Meuwissen nieuwe voorzitter rvc ASRE
Jaco Meuwissen

Drs. Jaco Meuwissen MRE, in het dagelijks leven directeur/aandeelhouder van vastgoedontwikkelaar 3W real estate,  is al sinds april 2017 bestuurslid van de Amsterdam School of Real Estate. Hij volgde de MRE-opleiding tussen 1999 en 2001.

MRE- en MSRE

Met het aantreden van Meuwissen bestaat driekwart van de raad van commissarissen voornamelijk uit alumni van de MRE-en MSRE-opleidingen.  De overige leden van de vierkoppige rvc prof. dr. Han van Dissel, ir. Nicole Peeters MRE en drs. ing. Alex Rigter MRE.

 

Reageer op dit artikel