nieuws

Kraaij van Blauwhoed naar Cushman Wakefield

Loopbaan

Kraaij van Blauwhoed naar Cushman Wakefield

Cushman & Wakefield heeft Martin Kraaij (34) per 1 oktober 2019 benoemd tot senior consultant in het team Office Consultancy.

Kraaij is afkomstig van Blauwhoed waar hij de afgelopen twee jaar werkte als selectiemanager. In deze rol was hij verantwoordelijk voor een optimale inrichting van het tenderproces en het aansturen van de tenderstrategieën van de ontwikkelaar.

Kraaij is in 2010 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven waar hij na zijn bachelor architecture, building & planning (2008) zijn master real estate management & development afrondde. Kraaij begon zijn carrière als projectcoördinator bij Draaijer+Partners en volgde daarna een traineeship bij DTZ Zadelhoff, dat is overgenomen door Cushman & Wakefield. Na dit interne opleidingsprogramma begon hij als vastgoedadviseur in Rotterdam.

Bij Cushman & Wakefield richt Kraaij zich op het adviseren en begeleiden van eigenaren en beleggers bij de verhuur van kantoorruimte in de regio Rotterdam.

Reageer op dit artikel