nieuws

Johannes van Bentum naar ASRE

Loopbaan

Johannes van Bentum naar ASRE
Johannes van Bentum

Johannes van Bentum is op 1 oktober 2019 bij de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) aan de slag gegaan in de functie van manager content marketing.

In deze functie zal hij anderhalve dag per week binnen het wetenschappelijk vastgoedinstituut ontwikkelingen, onderzoeken en vakkennis vertalen in nieuwsberichten en artikelen om deze via (vak)media en eigen kanalen van de ASRE verspreiden.

Zijn taken binnen de ASRE verricht Van Bentum naast eigen projecten voor opdrachtgevers binnen de vastgoedsector. Hij was tot 1 oktober 2019 hoofdredacteur van het vakblad Vastgoedmarkt en vervulde eerder vergelijkbare rollen bij het ICT-vakblad Computable en het algemeen economische weekblad FEM Business.

Instituut voor vastgoedkunde

Het doel van de dertigjarige ASRE is om het vakgebied van de vastgoedkunde te professionaliseren. Als onderzoeksinstituut zoekt het oplossingen voor interdisciplinaire vraagstukken. De postacademische opleidingen behandelen vraagstukken rondom duurzame herontwikkeling en het gebruik van de gebouwde omgeving.

Reageer op dit artikel