nieuws

Eva Klein Schiphorst commissaris Vesteda

Loopbaan

Eva Klein Schiphorst is per 17 oktober benoemd tot commissaris bij woningbelegger Vesteda.

Eva Klein Schiphorst commissaris Vesteda

Klein Schiphorst is directeur business unit Public buildings bij Royal Haskoning DHV en werkt voor klanten met vraagstukken op het gebied van energietransities en het verduurzamen van grote vastgoedportefeuilles.

Daarvoor heeft zij bijna 10 jaar verschillende functies bekleed bij het Rijksvastgoedbedrijf, waaronder directeur Transacties en Projecten, en algemeen directeur respectievelijk directeur Vastgoed bij de Rijksgebouwendienst (nu onderdeel van het Rijksvastgoedbedrijf).

Klein Schiphorst vult de positie in die vrijkwam na het einde van de tweede en laatste termijn van Peter Kok. Ook werd Seada van den Herik (1972) herbenoemd voor een tweede termijn. In de raad van commissarissen zitten verder Jaap Blokhuis, Hans Copier en Theo Eysink.

Reageer op dit artikel