nieuws

Connect Invest breidt uit

Loopbaan

Connect Invest breidt uit

Connect Invest heeft twee nieuwe medewerkers. Dennis van Oosten is aangetrokken als real state analist en Robin Jahshan als manager Marketing en Media.

Jahshan heeft een achtergrond als media- en salesmanager bij Metro International, TMG, Exterion Media (voorheen CBS Outdoor), Stage Entertainment en Mediatic.

Robin Jahshan

Robin Jahshan

Van Oosten is in augustus 2019 afgestudeerd aan Tilburg University. Na de bachelor bedrijfseconomie heeft hij de master finance afgesloten met een afstudeerscriptie over beursgenoteerde vastgoedfondsen in Europa.

Dennis van Oosten

Dennis van Oosten

Connect Invest is ruim een jaar geleden begonnen. De oprichters Henk Reyersen van Buuren en Pieter van Herk worden al enige tijd ondersteund door officemanager Petra den Haag. De focus ligt op crisisbestendige vastgoedbeleggingen en impactbeleggingen in niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen.

Reageer op dit artikel