nieuws

Ceo Josip Kardun vertrekt bij Multi

Loopbaan

Ceo Josip Kardun vertrekt bij Multi
Josip Kardun, Multi

Josip Kardun legt zijn functie van ceo bij Multi Corporation 1 november 2019 neer om voor zichzelf te beginnen.

Dat meldt de winkelontwikkelaar, – beheerder en -belegger. Kardun kwam in 2017 in de raad van bestuur.

‘Namens de raad van bestuur wil ik onze waardering uitspreken voor de diensten van Josip aan Multi en zijn uitstekende management tijdens zijn ambtstermijn’, zegt Steven Poelman, chief financial officer van Multi Corporation, ‘Josip speelde een belangrijke rol bij het uitbreiden van onze portefeuille voor onroerendgoedbeheer voor institutionele beleggers, het op één lijn brengen van de internationale bedrijven van Multi in één matrixstructuur en het introduceren van nieuwe procedures en normen om bedrijfsprocessen en samenwerking tussen kantoren te verbeteren.’

‘We zijn Josip dankbaar voor zijn essentiële rol bij het boeken van voortgang van met het bedrijf’, aldus James Seppala, Europees hoofd onroerend goed bij moederbedrijf Blackstone. ‘We kijken ernaar uit om samen met de Multi management board voort te bouwen op het operationele succes van het bedrijf en wensen Josip veel succes.’

‘Ik voel me bevoorrecht dat ik de afgelopen twee en een half jaar Multi Corporation heb geleid’, zegt Kardun zelf. ‘Na vele jaren voor een aantal bedrijven te hebben gewerkt, is het echter tijd voor de volgende stap in mijn carrière en voor mijn eigen bedrijf. Ik wil alle Multi-medewerkers, mijn collega’s in de raad van bestuur en Blackstone als aandeelhouder bedanken voor hun steun tijdens mijn ambtstermijn en hen het allerbeste wensen voor de toekomst.’

De management board bestaat vanaf 1 november uit Patrick van Dooyeweert (chief development officer / chief investment officer), Rüdiger Dany (chief operations officer) en Steven Poelman (chief financial officer).

In april besprak Kardun de toekomst en geschiedenis van Multi met Ruud de Wit, oud-hoofdredacteur van Vastgoedmarkt.

Reageer op dit artikel