nieuws

Breeman versterkt CBRE Zwolle

Loopbaan

Het team van CBRE Zwolle is uitgebreid met de komst van Evert Breeman als nieuwe regiospecialist.

Breeman versterkt CBRE Zwolle
Evert Breeman

De groei is een direct gevolg van de toenemende vraag naar vastgoedadvies in Noordoost-Nederland die CBRE waarneemt. Met de uitbreiding bestaat het team nu uit zes personen, waarvan vier regiospecialisten die nauw samenwerken met experts uit de verschillende vastgoeddisciplines binnen CBRE.

Wensen gebruikers

Alwin Rijpstra, Associate Director van CBRE Zwolle: ‘De trend die wij vorig jaar in ons marktrapport signaleerden, zet verder door: het aanbod van kantoorruimte neemt af en de ruimte die beschikbaar is voldoet vaak niet aan de wensen van de gebruikers. Wij zien dat de (her)positionering van kantoren op dit moment bij veel eigenaren speelt. Met de komst van Evert zijn wij nog beter in staat om samen met onze specialisten advies op maat te geven aan een grotere groep klanten.’

Breeman is deze maand gestart als consultant Advisory & Transaction Services. Hij is afkomstig van KroeseTempert Bedrijfsmakelaars in Zwolle, waar hij zijn kennis van de regio heeft opgebouwd door de bemiddeling in de verkoop en verhuur van commercieel vastgoed. Bij CBRE wordt hij verantwoordelijk voor de (ver)huur van kantoorruimte.

Reageer op dit artikel