nieuws

Bestuur Young ULI Nederland versterkt

Loopbaan

Per 1 september is het bestuur van Young ULI Nederland versterkt met Jan Noorda , ontwikkelingsmanager bij AM, en Lieske van Pelt , assetmanager retail bij CBRE Global Investors.

Bestuur Young ULI Nederland versterkt
De nieuwe bestuursleden Lieske van Pelt en Jan Noorda.

Daarmee bestaat het huidige bestuur nu uit Jan Stoop (Sens Real Estate, voorzitter), Bram Harding (Ping Properties), René Tim (Vesteda), Sandra Gritti (Edge Technologies), Galyna Permyakova (Patrizia), Jan Noorda en Lieske van Pelt.

Jan Stoop namens het bestuur van Young ULI NL:  ‘Young ULI groeit en wij willen de leden een interessant en actueel programma kunnen blijven aanbieden. Momenteel organiseren wij veel evenementen en om die lijn door te kunnen zetten, kunnen wij de versterking en ervaring van Jan en Lieske heel goed gebruiken.’

Het Urban Land Institute is een nonprofit educatie en onderzoeksinstituut dat wordt ondersteund door zijn 45.000 leden wereldwijd.

Reageer op dit artikel