nieuws

Arjen van Tellingen versterkt Bureau Stedelijke Planning

Loopbaan

Arjen van Tellingen (30) is per september in dienst getreden als Consultant Detailhandel & Vrije Tijd bij Bureau Stedelijke Planning.

Arjen van Tellingen versterkt Bureau Stedelijke Planning
Arjen van Tellingen

In deze functie versterkt hij het team op het gebied van onderzoek en advies voor provincies, gemeenten, projectontwikkelaars, winkelketens en beleggers. Eerder werkte Arjen als beleidsmedewerker voor het programma jongeren- en studentenhuisvesting en op de afdeling sportaccommodaties bij de Gemeente Amsterdam. Ook deed Van Tellingen ervaring op in het Perfect Cities team bij Accenture.

Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning: ‘We zijn blij met de komst van Arjen van Tellingen bij Bureau Stedelijke Planning. Met zijn diverse achtergrond en ervaring is hij een aanwinst voor ons bureau’.

Reageer op dit artikel