nieuws

Richard Dallinga ceo Green Real Estate

Loopbaan

Richard Dallinga ceo Green Real Estate
Richard Dallinga

De raad van commissarissen en de aandeelhouder van Green Real Estate hebben Richard Dallinga benoemd tot ceo. Dallinga treedt per 1 november 2019 bij Green in dienst.

Na een introductieprogramma zal hij de verantwoordelijkheden overnemen van Aart Jan Verdoold, die eerder bekendmaakte dat hij het bedrijf eind 2019 zal verlaten.

Dallinga (1966) is zes jaar geleden gestart bij HB Capital als managing director Real Estate. In de afgelopen jaren is de vastgoedportefeuille van HB Capital getransformeerd van een huisvestingsportefeuille naar een strategische vastgoedportefeuille waarin investeringen en ontwikkelingen zijn ondergebracht. Dallinga heeft voor zijn functie bij HB Capital diverse functies bekleed bij toonaangevende ondernemingen in vastgoed en retail: JLL, Unibail-Rodamco, Corio en Ahold.

Voorzitter Ep Hannema van de raad van commissarissen voorziet dat Green met de komst van Dallinga mooie stappen kan maken in de toekomst. ‘Hij past met zijn brede ervaring in de vastgoedwereld en zijn achtergrond bij een familiebedrijf uitstekend bij de organisatie die de afgelopen jaren is opgebouwd. We heten hem van harte welkom bij Green en wensen hem veel succes toe in zijn nieuwe rol.’

Reageer op dit artikel