nieuws

Nieuwe bestuurders en commissarissen bij Fresh

Loopbaan

Nieuwe bestuurders en commissarissen bij Fresh

Het bestuur 2019/2020 van vereniging van vastgoedstudenten Fresh Students wordt gevormd door Lisa Verhoeven (TU Delft, Chairman), Timber van Tilburg (UVA, Company Relations), Rohid Najimi (TU Eindhoven, Career), Sanne van der Oest (Universiteit Utrecht, Student Relations), Floris Steinmeier (UVA, Finance) en Charissa Andringa (Rijksuniversiteit Groningen, Marketing).

Het bestuur van Fresh Professionals, het landelijke netwerk voor academische vastgoedprofessionals, is deels gewijzigd. Michiel Boonen (JLL, Chairman), Barry Bontekoning (CBRE, Finance) en Chaya Rampersad (Deloitte, FP 5+/10+) gaan hun tweede jaar in. Leonoor Brus (Houthoff, Communicatie), Jantine Ruiter (URW, Bedrijven) en Nikander Hartemink (Kondor Wessels, Activiteiten) maken het bestuur van 2019/2020 compleet. Marco Peetsma (Savills), Diederik van Hoogevest (Whitewood Capital) en Iris Lambregts (Staete Makelaars) treden na twee jaar af.

Ook in de raad van commissarissen van Fresh Students vindt een wisseling van de wacht plaats. Madelon Lageveen (Fakton) en Ineke Lenssen (Dura Vermeer) treden af. Zij maken plaats voor Matthijs van Loon (TU Delft) en Maria Letteboer (Bouwinvest). Fleur Mank (Novisource), David de Grauw (ABC Nova), Ties Priester (Standard Life Aberdeen) en Jelle Hegeman (WBC) zullen aanblijven als commissarissen.

Reageer op dit artikel