nieuws

Niels van der Weijden naar Newomij

Loopbaan

Niels van der Weijden naar Newomij

Niels van der Weijden is 1 september bij vastgoedonderneming Newomij in dienst getreden als controller.

Van der Weijden (27) is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van tijdige en betrouwbare organisatiebrede informatie voor het bestuur van Newomij en het bewaken van de besluitvorming. Voor zijn indiensttreding was hij nauw betrokken bij de implementatie van het nieuwe vastgoedbeheersysteem. Hij werkt nauw samen met de concern controller en cfo.

Newomij is een grote particuliere vastgoedonderneming met een portefeuille bestaande uit woningen, kantoren, bedrijfsruimten en winkels. Ook is Newomij is actief op het gebied van vastgoedfinancieringen, beheer van verenigingen van eigenaars en assurantiebemiddeling.

Reageer op dit artikel