nieuws

Hosman en Constandse naar Altera

Loopbaan

Hosman en Constandse naar Altera

Philip Hosman en Pim Constandse zijn 2 september aan de slag gegaan bij Altera Vastgoed.

Hosman (41) is benoemd tot head of Investor Relations. Hij werkte hiervoor negen jaar bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Daar was Hosman het meest recent als director Investor Relations verantwoordelijk voor accountmanagement, business development, portefeuillemanagement en Marketing & Communicatie. Philip Hosman

 

Constandse (46) versterkt Altera als manager Techniek Woningen. Hij is afkomstig van First Sponsor Group waar hij de afgelopen 3,5 jaar senior manager of Operations was. Daarvoor werkte hij onder meer als technisch manager bij Delta Lloyd Vastgoed. Constandse heeft ongeveer 20 jaar ervaring op het gebied van onder meer operations en technisch management in vastgoed.

Pim Constandse

Reageer op dit artikel