nieuws

Hoofdredacteur Johannes van Bentum verlaat Vastgoedmarkt

Loopbaan

Hoofdredacteur Johannes van Bentum verlaat Vastgoedmarkt
Johannes van Bentum

Johannes van Bentum (55) vertrekt op 30 september 2019 na bijna zes jaar als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt. Hij verlaat uitgeverij Vakmedianet om een eigen onderneming te beginnen.

Van Bentum wordt per 1 oktober 2019 opgevolgd door Servaas van der Laan (35), sinds 2016 redacteur Tech & Woningmarkt bij Elsevier Weekblad. In zijn huidige functie schreef hij al veel over de commerciële vastgoedsector en de vernieuwende technologie die daarin wordt gebruikt. ‘Ik zie uit naar de verdere digitalisering van deze mooie titel, de samenwerking met het team en uitgever Maciek Piasecki’, aldus Van der Laan. ‘Ik wens Van Bentum veel succes bij het starten van zijn onderneming.’

Focus op website

Van Bentum trad in januari 2014 aan als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt. Onder zijn leiding verlegde de redactie van Vastgoedmarkt haar focus van de maandelijkse krant naar de website en werden de dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrieven gemoderniseerd. Recent werden aparte nieuwsbrieven voor de vastgoedklassen kantoren, logistiek, retail en woningen toegevoegd.

Met zijn eigen onderneming blijft Van Bentum als journalist actief in de vastgoedsector. Hij zal vastgoedbedrijven helpen bij het inzetten van content als marketingmiddel.

Reageer op dit artikel