nieuws

Eerste VGM NL award naar René Brinkhuijsen

Loopbaan

Brancheorganisatie Vastgoedmanagement Nederland heeft tijdens het VGM NL Lustrumfeest de 1ste VGM NL Award uitgereikt aan René Brinkhuijsen, directeur van VVE Beheer.

Eerste VGM NL award naar René Brinkhuijsen
René Brinkhuijsen krijgt de eerste VGM NL Award uit handen van voorzitter Eric Verwey

De nieuwe prijs is een bekroning voor de bijdrage die een lid heeft geleverd aan de ontwikkeling van de brancheorganisatie. De uitreiking vond op donderdag 26 september 2019 plaats tijdens het lustrumfeest van VGM NL. Samen met vastgoedmanagers, VvE managers en relaties vierde de brancheorganisatie haar 10de verjaardag in HAL4 in Rotterdam.

Vijf perspectieven

Tijdens het lustrumfeest werd de publicatie ‘Data-gedreven vastgoedmanagement’ gepresenteerd. Hierin wordt aan de hand van vijf perspectieven uiteengezet hoe data kan worden ingezet voor een betere vastgoedsturing vanuit het vastgoedmanagement. Ingrid Janssen van de  Tilburgse ‘TIAS School for Business en Society’, deelde de inzichten uit de publicatie met de zaal.

Meerwaarde data

Janssen: ‘In deze publicatie laten we met voorbeelden uit de praktijk van het vastgoedmanagement zien hoe de toepassing van data meerwaarde creëert voor het vastgoedproces.’ VGM NL gaat de komende periode met haar leden in gesprek hoe de toepassing van data meerwaarde creëert in de dienstverlening van vastgoed- en VvE managers.

Ontwikkeling opleidingsroutes

VGM NL geeft haar leden, ter gelegenheid van haar 10de verjaardag een opleidingscheque cadeau. Hiermee kunnen de leden een module volgen uit één van de VGM NL Opleidingsroutes die VGM NL samen met erkende opleidingsinstituten ontwikkelt.

Reageer op dit artikel