nieuws

Eelco Ouwerkerk directeur Segro Nederland

Loopbaan

 Per 1 september is Eelco Ouwerkerk gestart als directeur van Segro Nederland.

Eelco Ouwerkerk directeur Segro Nederland

Hij is verantwoordelijk voor de algehele operatie en verdere ontwikkeling van Segro in Nederland. Ouwerkerk was hiervoor manager  Transitie & Innovatie bij Homij Technische Installaties.

Met de aanstelling van Ouwerkerk zet het logistiek vastgoedbedrijf  in op groei met een focus op nieuwe ontwikkelingen. Zijn kracht ligt  ‘in het herkennen van kansen voor de markt, dit te vertalen naar concrete vastgoedontwikkelingen en daarbij de inzet van innovatieve technieken’.

Binnen Homij was hij  verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling en implementatie van concepten en toepassingen op het gebied van de energietransitie, digitalisering en circulariteit. Eerder is hij onder andere werkzaam geweest voor Slavenburg’s Bouwbedrijven en Vailog Nederland, een Segro Group Company. Hij heeft in deze functies met name veel expertise vergaard in het realiseren van grote vastgoedprojecten in onder andere de logistieke branche. Daarmee heeft hij veel technisch inzicht opgedaan en weet hij wensen uit de markt goed te vertalen naar toekomstbestendige en functionele gebouwen die meerwaarde hebben voor het operationele proces van de eindgebruiker.

Jim Hartley, hoofd  Segro Noord-Europa: ‘De benoeming van Eelco benadrukt onze focus op nieuwe ontwikkelingen in Nederland. Zijn uitgebreide ervaring en expertise op dit gebied zullen waardevol zijn voor de groei van onze portefeuille.’

Reageer op dit artikel