nieuws

Derk Gillis stapt over van Multi naar Wereldhave

Loopbaan

Derk Gillis stapt over van Multi naar Wereldhave
Derk Gillis

Derk Gillis is op 1 september 2019 gestart bij Wereldhave als Business Analyst. In deze rol gaat Gillis zich onder meer bezighouden met de strategische heroriëntatie van Wereldhave.

Gillis rapporteert aan Ruud van Maanen, director Investor Relations & Corporate Development. Hij is afkomstig van Multi Corporation, waar hij gedurende twee jaar ervaring heeft opgedaan in de internationale retail vastgoedmarkt.

Daarnaast is Gillis vicevoorzitter van de International Council of Shopping Centers NextGen-groep en voorzitter van de Nederlandse Raad van Winkelcentra New Gen-groep. Gillis is in het bezit van een Master of Science in Real Estate van de Henley Business School. Hij is de zoon van voormalig ceo Jaap Gillis van Bouwfonds IM.

‘Dat de retailsector in Nederland het momenteel moeilijk heeft, is geen geheim. Desalniettemin zie ik genoeg kansen en denk ik dat de huidige kommer en kwel nodig is om weer tot een gezonde sector te komen’, zegt Gillis in een interview in de Vastgoedmarkt Provada-special 2019 (pagina 120-123).

Reageer op dit artikel