nieuws

Scheijgrond verruilt Cushman voor zorgvastgoedbelegger Aedifica

Loopbaan

Associate director Healthcare Eric Scheijgrond van Cushman & Wakefield stapt per 1 september over naar de positie van landenmanager Nederland bij de Belgische zorgvastgoedbelegger Aedifica.

Scheijgrond verruilt Cushman voor zorgvastgoedbelegger Aedifica
Eric Scheijgrond, foto Roy Beusker

In drie jaar tijd is de portefeuille van Aedifica uitgegroeid naar 42 zorgvastgoedobjecten met een waarde van meer dan 310 miljoen euro. Scheijgrond zal de verdere groei van de portefeuille in goede banen leiden.

Scheijgrond (40) heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van zorgvastgoed. Sinds 2014 werkte hij bij Cushman & Wakefield, waar hij als associate director Healthcare verantwoordelijk was voor zorgvastgoedinvesteringen en in contact stond met de verschillende spelers binnen de Nederlandse zorgvastgoedwereld. Daarvoor was hij ruim zeven jaar actief als vastgoedmanager bij de Parnassia Groep, een Nederlandse zorgstichting.

Ceo Stefaan Gielens van Aedifica is blij met de komst van Scheijgrond naar zijn onderneming. ‘De jarenlange ervaring die hij heeft opgebouwd binnen de zorgvastgoedsector, betekent een grote meerwaarde voor de versterking van Aedifica’s team in Nederland. Bovendien is de aanwerving van Eric een illustratie van Aedifica’s engagement en ambitie voor verdere groei in de Nederlandse zorgvastgoedmarkt.’

Reageer op dit artikel