nieuws

JLL versterkt kantoor Eindhoven met Wim Wakker

Loopbaan

Wim Wakker versterkt sinds deze week het Agency Offices en Industrial team bij JLL in Eindhoven als vastgoed consultant.

JLL versterkt kantoor Eindhoven met Wim Wakker

In deze rol gaat Wakker zich bezighouden met het begeleiden van vastgoedtransacties voor zowel de industriële als kantorenmarkt in Zuid-Nederland.

Hij is afkomstig van RSP Makelaars waar hij bijna vijf jaar ervaring heeft opgedaan in de Zuid-Nederlandse vastgoedmarkt. Als vastgoedadviseur bij RSP Makelaars was hij actief in diverse sectoren, met een focus op industrieel vastgoed en kantoorruimte.

Thijs van de Meulengraaf, Head of Industrial & Logistics Capital Markets en Head of JLL Eindhoven: ‘De brede ervaring van Wim draagt bij aan de diversiteit en ervaring die we op kantoor Eindhoven bewerkstelligen. Met zijn komst is ons Agency team in Zuid-Nederland aangevuld waarmee we onze positie als markleider versterken.’

Reageer op dit artikel