nieuws

Jill Driessen naar taxatieteam Fris

Loopbaan

Jill Driessen naar taxatieteam Fris
Jill Driessen

Jill Driessen (28) is per 1 augustus 2019 gestart als taxateur commercieel onroerend goed bij Fris.

Eerder heeft zij bij Kuijs Reinder Kakes in Zaandam kennis en ervaring opgedaan als taxateur in de regio Groot-Amsterdam. ‘Inmiddels ben ik bijna drie jaar werkzaam in de taxatiebranche. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden’, aldus Driessen.

Fris is sinds 1923 uitgegroeid tot een full service vastgoed dienstverlener op het gebied van woning-, bedrijfs-, en beleggingsmakelaardij, beheer, onderzoek, advies, taxaties en verzekeringen. Sinds september 2017 is Fris de nieuwe preferred partner van de Deutsche Immobilien-Partner (DIP). Door deze samenwerking breidt Fris zijn kennis en netwerk verder uit naar Duitsland.

Reageer op dit artikel