nieuws

Van Eeken treedt toe tot directie Hoorne Vastgoed

Loopbaan

Bij vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed is Dennis van Eeken toegetreden tot het directieteam.

Van Eeken treedt toe tot directie Hoorne Vastgoed
Dennis van Eeken. Foto: Ramon Philippo

Sinds mei 2017 was hij hoofd Vastgoedontwikkeling en Technisch Beheer bij Hoorne Vastgoed. In zijn nieuwe functie wordt Van Eeken als directeur verantwoordelijk voor Ontwikkeling en Technisch Asset Management. Het directieteam bestaat verder uit algemeen directeur Jan Heeremans en financieel directeur Eveline van der Weerdt.

De Nijs en Snippe

Van Eeken heeft ruim twintig jaar ervaring in de vastgoedwereld en was voor diverse werkgevers betrokken bij de realisatie van in aard en omvang uiteenlopende projecten. Zo werkte hij bijna acht jaar bij M.J. de Nijs Projectontwikkeling en bijna drie jaar bij Snippe Projecten.

Reageer op dit artikel