nieuws

Patrick van de Walle verruilt Bol.com voor JLL

Loopbaan

Patrick van de Walle treedt bij JLL in dienst als client solutions lead in het team Corporate Solutions.

Patrick van de Walle verruilt Bol.com voor JLL

In deze rol zal Van de Walle opdrachtgevers strategisch adviseren over huisvestigingsoplossingen. Hij heeft jarenlange ervaring bij Bol.com, waar hij zich van facility manager heeft ontwikkeld tot head of workplace.

Bol.com maakt een transitie door van e-commercebedrijf naar een retail-techplatform en heeft daarom het beste (IT-)talent nodig. Om toptalent structureel te binden zijn de werkomgevingen bij Bol.com onder leiding van Van de Walle veranderd. Bol.com transformeerde locaties met maatwerkconcepten en faciliteiten op basis van workplace-thema’s ontwikkeld door JLL.

Van de Walle: ‘JLL is de afgelopen jaren een betrouwbare, strategisch partner geweest van Bol.com en het bedrijf heeft een groot aandeel gehad in de vorming van de huidige Bol.com-huisvesting. Ik kijk er dan ook naar uit mijn expertise vanuit de klantzijde aan het team toe te voegen en samen uiteenlopende nationale en internationale opdrachtgevers te bedienen.’

Rogier van der Bol, head of Corporate Solutions bij JLL Nederland: ‘De uitdagingen waar Patrick bij Bol.com voor stond, zien wij uiteraard ook terug bij andere opdrachtgevers van JLL. Met zijn specifieke ervaring kan hij als geen ander fungeren als strategisch partner van opdrachtgevers. Door de bedrijfsontwikkeling en de huisvestingsbehoefte te doorgronden, is Patrick in staat de juiste vertaling te maken naar oplossingen voor een passende werkomgeving.’

Reageer op dit artikel