nieuws

Nieuwe leden voor RICS

Loopbaan

RICS verwelkomt 12 nieuwe leden. Zij slaagden voor het assessment en mogen de titel MRICS (Member of RICS) voeren.

Nieuwe leden voor RICS

Het aantal professionele leden komt hiermee op 946. Op dit moment zijn 169 kandidaten zich aan het voorbereiden op hun toekomstig assessment.

Country Manager Liselot Dalenoord reikte de diploma’s uit aan: Said El Adel MRICS (Cushman & Wakefield), Creon Swaghoven MRICS (Assay Plan- & VastgoedEconomie), Martijn de Bruin MRICS (Kolpa Makelaars), Tobias Wolfgram MRICS (Gemeente Den Haag), Wim Looijen MRICS (AM), Auric Geerligs (Nextfund), Jeroen Radsma MRICS (Search Ingenieursbureau), Renier de Plessis RICS (CBRE), David van der Boom MRICS (Kroonenberg Groep), Jaap Grievink MRICS (Schiphol Real Estate), Rogier Meeuwssen MRICS (AM Real Estate Development) en Antoon Jorna MRICS (Jorna Vastgoed).

RICS is een wereldwijde professionele organisatie. De organisatie ontwikkelt en handhaaft de hoogste professionele kwalificaties en standaarden in het taxeren, ontwikkelen en managen van grond, vastgoed, bouw en infrastructuur.

Reageer op dit artikel