nieuws

Floor Hendriksen naar JLL Corporate Solutions

Loopbaan

Floor Hendriksen versterkt Corporate Solutions van JLL als Strategic Consultant.

Floor Hendriksen naar JLL Corporate Solutions

In deze rol gaat zij zich bezighouden met strategische corporate real estate opdrachten waaronder de optimalisatie van vastgoedportefeuilles, M&A due diligence vraagstukken en workplace- en locatiestrategieën.

Hendriksen is afkomstig van KPMG waar zij zich als senior consultant bezighield met de ontwikkeling van een cloudbased Data & Analytics-platform dat digitale transformatie en innovatie stimuleerde. In deze rol heeft zij gewerkt aan zeer diverse en innovatieve projecten van KPMG bij internationale klanten. Door deze ervaring en opgedane kennis is zij een optimale aanvulling voor het Corporate Solutions team.

Reageer op dit artikel