nieuws

Boelens de Gruyter stelt managementteam aan

Loopbaan

Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter heeft een managementteam aangesteld om het bedrijf aan te passen aan de snelle groei van de afgelopen twee jaar.

Boelens de Gruyter stelt managementteam aan

Directeuren Harm Boelens en Maarten de Gruyter zitten in dit team met Joëlle Lokhorst, adjunct-directeur voor de projectontwikkeling, en Elodie de Haseth Möller, adjunct-directeur commercie. Operationeel manager Aemilia Broekman is verantwoordelijk voor de ondersteunende afdelingen.

Joëlle Lokhorst (32) trad in 2013 in dienst bij Boelens de Gruyter, waar ze startte met het project aan de Wibautstraat in Amsterdam: een hotelbestemming voor het Trouwgebouw en de Parooltoren. Hierna volgde meerdere projecten waaronder de transformatie van Floor, een wooncomplex in het voormalige Jan Bommerhuis.

Elodie de Haseth Möller (31) werkt sinds eind 2016 bij Boelens de Gruyter als commercieel ontwikkelaar en speelt een rol in de acquisitie van ontwikkelingsobjecten voor Boelens de Gruyter. Zij maakte de overstap van JLL, waar ze werkte als senior vastgoedadviseur.

Aemilia Broekman-Bosman (42) trad begin 2019 bij Boelens de Gruyter in dienst en was elf jaar lang business development director bij Golden Tulip/Louvre Hotels Group, waarna zij vier jaar in de Verenigde Staten woonde.

Reageer op dit artikel