nieuws

Thomas-Luuk Borest naar gebiedsontwikkelaar VKZ

Loopbaan

Thomas-Luuk Borest naar gebiedsontwikkelaar VKZ
Thomas-Luuk Borest

Thomas-Luuk Borest (37) is als projectmanager in dienst getreden bij VKZ. Hiervoor heeft hij elf jaar gewerkt als projectleider en senior architect bij Mecanoo Architecten in Delft.

Bij VKZ gaat Borest zich voor diverse organisaties bezighouden met project- en procesmanagement van verschillende gebieds- en vastgoedontwikkelingen. Hij is afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft met een master in architectuur.

In zijn loopbaan heeft hij veel internationale ervaring opgedaan als projectmanager en projectleider bij een grote diversiteit aan projecten in de publieke en private sector. De laatste jaren lag de focus in zijn projecten met name op de ontwikkeling van maatschappelijk en cultureel vastgoed.

Reageer op dit artikel