nieuws

Oscar Vonken keert terug naar Savills

Loopbaan

Oscar Vonken keert terug naar Savills
Oscar Vonken

Oscar Vonken is op 17 juni 2019 in dienst getreden bij vastgoedadviseur Savills als Consultant voor de Savills vestiging in Utrecht. In deze functie zal hij zich richten op het adviseren van relaties bij aan- en verhuur van kantoorruimte.

In de voorgaande anderhalf jaar werkte Vonken bij DRS Makelaars en per 1 februari 2019 als bedrijfsmakelaar bij Kuijs Reinder Kakes. Daarvoor was Vonken enkele jaren werkzaam binnen de Property Management-afdeling van Savills, in de rol van accountmanager en junior technisch manager. Vonken heeft Bouwtechnische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam.

Associate director Sander van den Engel van Savills in Utrecht ziet dat de kantorenmarkt in zijn stad volop in ontwikkeling is. ‘Ik ben dan ook zeer verheugd Oscar te verwelkomen bij Savills in Utrecht en kijk er naar uit om samen met hem de groeiende markt te bedienen.’

Reageer op dit artikel