nieuws

Kromkamp duikt op bij SuperVastgoed

Loopbaan

Ruim een halfjaar nadat Wouter Kromkamp na een kortstondig avontuur bij Albert Heijn opstapte is hij als derde partner toegetreden tot SuperVastgoed Makelaardij in Amsterdam. 

Kromkamp duikt op bij SuperVastgoed
Wouter Kromkamp

SuperVastgoed Makelaardij, in 2013 opgericht door ex-C1000-directeur Tjerk van Leusden en beleggingsmakelaar Marc Hiemstra, is een full-service makelaarskantoor gespecialiseerd in supermarktvastgoed en convenience-winkelcentra. SuperVastgoed Makelaardij adviseert internationaal opererende vastgoedfondsen, Nederlandse (beursgenoteerde) vastgoedfondsen, supermarktfondsen, grote particuliere beleggers/family offices en projectontwikkelaars.

Kort avontuur

In maart 2018 werd Kromkamp nog benoemd tot vice-president Expansion bij Albert Heijn Real Estate & Construction. In november 2018, ruim een half jaar later, vertrok hij al weer bij de vastgoedtak van het supermarktconcern als gevolg van een organisatiewijziging. Voor zijn korte avontuur bij AH was hij landelijk manager Acquisitie en Ontwikkeling bij Jumbo Supermarkten. Kromkamp is daarnaast bestuurslid bij de Nederlandse Raad van de Winkelcentra (NRW).

 

Reageer op dit artikel