nieuws

Juriaan van Woerkom Beste Vastgoednetwerker 2019

Loopbaan

Juriaan van Woerkom van de Rotterdamsche Vastgoed Maatschappij (DRVM) is donderdag 27 juni tijdens de derde editie van de Rotterdamse Vastgoedborrel uitgeroepen tot Beste Vastgoednetwerker 2019. 

Juriaan van Woerkom Beste Vastgoednetwerker 2019
Juriaan van Woerkom (midden) neemt de prijs in ontvangst.

De borrel voor iedereen uit de vastgoedsector in de Maasstad vond plaats in Café van Zanten aan de Meent. Alle aanwezigen mochten een stem uitbrengen voor de ‘Beste Vastgoednetwerker 2019’. Ze kozen Van Woerkom van De Rotterdamsche Vastgoed Maatschappij als de winnaar. Hij nam het op tegen branchegenoten Karel Glazener (partner Baljon & Mora) en Pieter Hendrikse (CEO JLL).

Opvolger Jan Ultee

Van Woerkom, die dankzij het RTL 4 progamma ‘Zelfbouwers Rotterdam’ inmiddels enige bekendheid geniet, kreeg de prijs uit handen van ras Rotterdammer en zelfbenoemd ‘enthousismeur’ Marcel Jongmans.  Van Woerkom: ‘Ik ben van nature niet echt een netwerker. Daarom is het een hele eer dat ik de award in ontvangst mocht nemen en de opvolger mag zijn van Jan Ultee (Uvastgoed). We doen het uiteraard niet alleen! Gelukkig heb ik twee geweldige compagnons: René en Raymond Perridon. Op naar de volgende editie!’

Reageer op dit artikel